top of page

 

​Kurs / Workshop

Måla av hjärtats lust

 

 

Vill du också måla, skapa och utvecklas med mig under fyra veckor?

Känner du att du också behöver bättra på din mentala och själsliga kondition. Leka med färg och uttrycka utan att prestera. Reflektera och hämta ny kraft genom inspirationsfilmer och meditationer. 

Då är nog min kurs 

"Måla av hjärtats lust" 

något för dig. Allt sker i en sluten Facebook grupp så du kan sitta var du vill i världen och göra allt i din egen takt. 

Kursupplägg:

Man får varje morgon en "Dagens Pepp" i form av en kreativ övning samt en coachande fråga/reflektion. Två kvällar i veckan sänds en omtyckt livesändning där jag målar och inspirerar. Alla kursdeltagare kan vara med och kommentera och ställa frågor. 

Kan man inte närvara vid dessa livesändningar så ligger självklart sändningen kvar att titta på i efterhand hur många gånger man vill. 

Alla övningar är frivilliga och man får gärna dela med sig i gruppen när man skapat något eller kommit fram till något. Men vill man inte det utan bara vill göra allt själv och i fred så går det lika bra. När de 4 veckorna gått så ligger gruppen kvar i ytterligare 6 månader för att alla ska hinna göra i sin egen takt. 

Och har man tagit sig ända till Steg 4 så har man livslång tillgång till gruppen och innehållet om man vill det  

 

Har ni frågor är ni varmt välkomna att maila mig emma@livskrafteremma.com

Kommande kursstarter Måla av Hjärtats Lust

 

 Steg 1

OBS: Extrainsatt Steg-1 kurs

Kursstart 3 april

Pris 1 500,-

Steg 2

Fullsatt

Nästa kursstart 6 mars 2024

Pris 1 500,-

 

Steg 3

Nästa kursstart 3 april 2024

Pris 1 500,- 

 

Steg 4

Nästa kursstart 8 maj 2024

1 500,-

 

 

Anmälan sker med fördel via mail 

emma@livskrafteremma.com

 

 

 

.

Vad tidigare kursdeltagare tyckt om kursen: 

 

"Jag går steg 1 i Måla av hjärtats lust. 

Varje morgon när jag vaknar, slänger jag mig på telefonen för att se vad Emma har postat för nytt inlägg på Facebook. Alltid lika spännande!

Jag har hittat tillbaka till mitt barnasinne, där man är så lycklig över det man skapar. Samtidigt som jag har hittat mitt inre barn, har jag också växt och blivit starkare i mig själv, både i det kreativa och att stå på mig som vanlig medmänniska.

Emma inspirerar med sina vackra, härliga skapelser och sin klokhet, allt så genomtänkt rakt igenom. 

Min inre kritiker har tystnat och kvar finns glädjen att måla, måla av hjärtats lust!

//Erika Lundqvist"

När jag hittade Emmas kurs så tänkte jag först att ”nej, dessa webkurser är inget för mej” Jag har varit med på några andra webkurser men inte hittat den rätta inspirationen.
Men jag blev ändå nyfiken på denna kurs hos Emma och anmälde mej ändå.
Och tjong i medaljongen! Här träffade jag helt rätt! Med glädje, energi och en fantastisk utstrålning delar hon med sej av massa kreativitet, tips, trix, tekniker, idéer, livemåleri, life coaching mm. Efter att mitt måleri legat på sparlåga en tid, så har det fullkomligt exploderat under kursens gång och min målarlust är större än någonsin!
Tack finaste Emma för ditt engagemang och peppande till alla oss deltagare under kursens gång! Och naturligtvis fortsätter jag gärna med nästa kurs!!
Hälsningar

//Gittan Bengtsson

Att få lära sig något nytt och gå utanför sin konfortson med Emma är en helt underbar resa. Där varje ord är noga utvalt så att du kan lyfta dig själv till höga höjder och våga.

Att med lätta pensel drag kunna måla det där som man trodde var överkurs och omöjligt. Tusen tack Emma du har med din fina personlighet  berikat mitt liv på många sätt under dessa veckor. / Irene Gustafsson 

Kram

//Irene 

När jag anmälde mig till Måla av hjärtats lust visste jag inte mer än att jag ville börja måla igen och gärna lära mig ett och annat. Jag var helt oförberedd på detta enorma flöde av tips, trix och tekniker. Emma överöser deltagarna med glädje, kreativitet och inspiration. Dessutom skapar hon en väldigt givande och kärleksfull miljö för oss alla i gruppen att dela med oss till varandra. Den coachande delen är också väldigt givande och utvecklande och de här två delarna flätas samman på ett väldigt fint sätt. Jag vill också tillägga att det här är ett kravlöst sätt att utvecklas på. Du får utrymme att göra så mycket eller lite du vill och helt på ditt sätt men du får massor med verktyg och kunskap serverat. Om du är minsta lilla sugen på den här kursen så anmäl dig. Du får mycket mer än du kan ana. 

//Gisela Dahlström

 

Emma Karlsson jag vågade och jag är så tacksam för att du är så positiv och generöst delar med dig av din glädje och kunskap. Med hjälp av dig har jag fått bort lite av min tidigare ”spärr”, lagt ner prestationskraven, fått igång kreativiteten och känner lusten igen, lusten att skapa. Tack! 💕🙏🏻🤗Ser fram emot fortsättningskursen! 

// Esbjörs Pia Börjesson

 

Emma har verkligen fått mig att våga prova, våga måla för min egen skull, och med coachning i både livsfrågor och måleri, har jag fått växa i mitt eget jag , och nu längtar jag efter fortsättnings kursen ❤️

//Carita Paulsson

 

 

Säger Tack till bästa , sprudlande Emma och Tack till mig själv att jag anmälde mig till denna fantastiska kurs ”måla av hjärtats lust”

Här fick jag börja känna mig trygg i både mig själv och mitt skapande med färger😊 Emma bjuder på sig själv och sitt fina konstnärliga kunskap samtidigt med en energirik lärdom till oss alla❤️

Känner mig modigare i mitt skapande nu. 

//Maria Johansson

 

Måla av hjärtats lust, ja det är precis vad jag har gjort nu i 4 veckor! Tänk att få vakna varje morgon i 4 veckor och börja dagen med Emmas lustfyllda, peppade och energigivande hälsning! Emma har generöst delat med sig av hur vi kan komma vidare i måleriet, både genom att utveckla olika tekniker men även hur vi kan ta oss förbi våra inre hinder, i form av rädslor och prestationskrav. Tack Emma, för 4 veckor där jag varje kväll sett fram emot nästa dag!

// Lena Ollas Gustavsson

 

Jag kunde ingenting om målning innan jag anmälde mej till kursen! Men vilken upplevelse det har varit! Jag är fortfarande inte bra på nåt, men jag vågar! Kan sitta i timmar och försjunka i en målning och sen ligga och tänka på den när jag ska sova😁 Emma, du har varit så peppande och generös, jag önskar att alla människor skulle få ha en Emma i sitt liv❤️ Nu har jag massor med inspiration som jag kan hålla på med ett tag. Sen ser jag fram emot fortsättningskurs i april❤️ Kram

// Yvonne Wickman

 

🎨 Vill man göra något fantastiskt för sig själv eller som gåva till någon vän , då bokar man en ”måla av hjärtats lust ” kurs med världens mest underbara Emma 💕 Att få ta del av den härliga positiva sprudlande färgstarka genomghjärtliga energi som Emma bjuder på och delar med sig av all sin konstnärliga kunskap är som att få en himmelsk energikram varje dag ♥️ Tack Emma för att du är den du är och får oss alla att känna oss trygga och så mycket modigare i skapande 💐💃🏼Hjärtekram

//Lena Röstlund

 

Från att varit osäker om jag kunde måla, så har Emma med sin livsbejakande energi, och glädje delat med sig av sin kunskap. Hon har verkligen utgått från varje individs resa i måleriet värld. Att varje morgon vakna, och se framemot Emmas coachande ord för dagen, har givit mig mycket. Det blir absolut en fortsättningskurs för mig💗Tack Emma, för dessa fantastiska veckor

//Ingmarie Lund

 

 

 

Underbart att få ta del av Emmas fantaska kunskaper i både konst och life coaching 🙏

Att varje morgon vakna till hennes visa ord och pepp och se henne måla live har gett mej sååååå mycket 😊 Är inte rädd för att göra fel längre 🤗 och det är en ljuvlig känsla 😇🙏❤ Jag är inte rädd för att göra fel längre och det är en underbar känsla.Tack Emma och vi ses på fortsättningskursen

// Rebecka Nordell

 

 

 

En fantastisk kurs som gett mig så otroligt mycket! Emma är inspirerande, pedagogisk, generös, peppande och dessutom fantastisk konstnär! Funkar både om du målat tidigare eller inte alls, en kan få ta det i sin takt och som bonus massa pepp från härliga deltagare. Anmäl dig, du kommer inte ångra det 🤩 Tack Emma 💕

// Jeanette Sandén

 

Min känsla att "inte kunna" höll mig tillbaka från att anmäla mig tills det nästan var för sent, men jag gjorde det till slut. Och inte har jag ångrat mig en sekund 🙏.

Emma du har en ängels tålamod och det är en fröjd att se när din pensel far fram över duken.

Att vi sedan fått en grupp fantastiska människor som vi får hänga med ytterligare fem månader, där vi får tid att öva och utveckla oss är en ynnest.

Denna kurs är så mycket mer än måleri - den är konstnärligt härlig 💖 och du levererar allt på ett personligt plan. Tack Emma 

//Camilla Brodin

 

 

 

Emmas kurs har gett mig luft under vingarna. En riktig må bra kurs skulle jag vilja säga. Kursen innehåller så mycket kreativitet, pepp, kunskap, tips och tricks, livscoaching och så glädje och energiboost på det. Hos mig har en stor glädje och målarlust plus en nyfikenhet på vad jag själv kan skapa väckts. Tack för en fantastisk kurs Emma! ❤ 

Yvonne Lindqvist

 

Att bli glad på riktigt ❤️

Det är vad jag känner och har känt varje dag under denna härliga, livsbejakande, kreativa månad.

Jag känner stor tacksamhet till dig Emma .

Tack för all peppning och för att du så generöst delar med dig av din skaparlust, visdom och glädje.

Tack för alla tips och detta är den bästa kurs som jag varit med i.

Så bra upplägg och jag har känt mig trygg i gruppen ... ja svårt att beskriva i ord allt som jag har fått till mig.

Mod, tillit och glädje .

Ser fram emot fortsättningen i april. Kan verkligen rekommendera ”Måla av hjärtats lust” ❤️/Brittlis

 

 

Jag deltar just nu i i ett av Emma Karlsson målarkurser! Måla av hjärtats lust! Och oj om det stämmer! Jag beskriver mig själv som en kreativ person men har aldrig provat att måla innan. Kanske lite för att jag inte trott att jag kan! Men efter denna kurs har man fått så mycket inspiration och tips men framförallt en alldeles underbar lärare! Emma du får mig att vilja måla mer! Om inte målningen räcker så bidrar du med visdomar och livscoachning som passar nog många i dessa stressiga liv vi befinner oss i. Jag rekommenderar starkt denna kurs. Ta en paus! Ta fram penseln och låt ditt hjärta sjunga! För det gör mitt!

/Marta Fd Dawad Norbjer

_____________________________

 

Jag säger kort och gott - gå kursen!! Jag har gått några kurser för länge sedan men av olika omständigheter i livet har måleriet helt kommit av sig. Staffliet har stått på vinden i åratal tills jag tog ner det för ett par år sedan. Men nej, det lossnade inte! Mycket bland annat på grund av tanken ”jag kan ändå inte”. Visste inte hur jag skulle komma igång. Men såg ett inlägg om den här online-kursen. Nu eller aldrig tänkte jag och anmälde mig. Ångrar inte det en sekund. Något lossnade vid första livesändningen! Och det är så himla kul! Tack Emma 🤗

/Eva Lindstein

_____________________________

 

Jag fick lust att gå en målarkurs trots att jag inte kan. Sökt länge men inget har riktigt stämt. Började följa dig här på Facebook och blev så glad och inspirerad av dina kloka inlägg och vackra målningar så när ditt erbjudande om kurs kom kändes det 100%rätt.

Jag njuter oerhört av den här resan tar den med tomte steg i min egen takt och senast igår fick jag en stark "halleluja moment" då jag tydligt och klart "såg" ett par i en vacker månbelyst skog..

Det är väldigt väldigt längesedan jag blev så berörd i mitt hjärta♥️.

Så från mig ett stort varmt tack för att du är den du är... Du är underbar Emma

/Ann-Sofie Höglund

 

_____________________________

 

Emma Karlsson, Tack snälla 

Att vara med på den här kursen är bland det bästa jag har gjort , känner glädjen inom mig , du ger så mycket av dig till oss , mentalt och skapandet Det här är ingen vanlig målarkurs , det här är hälsa för själen

Carola Brus Särnblom

_____________________________

 

Jag går just nu en 4 veckors målarkurs med Emma Karlsson på  Livskrafter.

Jag har redan lärt mig så enormt mycket och vi har 2 veckor kvar. Jag vill inte kursen skall ta slut.❤

Denna kvinnan är rena solljuset för livet. Hon har en av det bästa sätten att nå mig på med sina inlägg. Även om jag aldrig skulle ha målat innan eller ens ville lära mig att måla. Så hade jag ändå velat vara vän med Emma här på Facebook eller Instagram (Eller i riktiga livet )

/Jeanette Andersson

Fantastisk kurs där jag får lära mig massor av tekniker som jag undrar lite över tidigare. Inspirationen flödar och jag får många idéer. Emma är så härlig och delar generöst med sig av sin kunskap.

Yvonne Nyman-Sand

Jag hade aldrig målat tidigare men bestämde mig för att gå kursen-Måla av hjärtats lust med Emma Karlsson. Har lärt mig att våga ge mig ut på upptäcktsfärd bland färgerna och att jag kan lära mig att skapa efter min förmåga. Det är så roligt och inspirerande.

Ta chansen och gå den här kursen. Både konstnärlig och personligt utvecklande. 

/Ia Hällsten

Jag har nu deltagit i kursen ”Måla av hjärtats lust” med Emma som ledare.

Alltså Wow vilken känsla. Min tanke var mest för att bli mer kompis med min presterare. Men jag måste säga....vilken härlig person. Så mycket inspiration, icke dömande och förmåga att pusha till tanken...DU KAN. Jag har t o m Tänkt målning

Så många fina ord och tankar på vägen som jag kan ta med ut från detta sen. Och vilken fin grupp sen. Ett bland det bästa jag gjort på länge. Varmt Tack Emma

/Maria Persson

Måla av hjärtats lust har gett mig så mycket, både ovärderliga målartekniker och personligutveckling! Jag tror på min egen förmåga mer än någonsin. Emma är en fantastisk coach, ledare, så lugn och harmonisk, så generös!❣️ Dessutom har jag blivit bekant med fantastiska kvinnor som hejar och peppar varandra.

Jag ser framemot fortsättningskursen.

Katty Pourrahmaty

Att delta i kursen Måla av hjärtats lust med Emma Karlsson är en magisk upplevelse. Att mentalt förstå att jag duger som jag är genom hennes coaching och att även om jag inte målat förut så inspirerar hon mig att våga vara kreativ. Känslan av att det man gör är konstnärligt härligt är underbar. Att få prova olika tekniker i den takt jag vill är perfekt, har man inte möjlighet att delta i livesändningen så kan man ju se det senare. Gruppkänslan är toppen trots att det är på nätet. Kan varmt rekommendera att gå kursen, du kommer inte att bli besviken!

/Solveig Teglund 

Jag har gått kursen -Måla av hjärtats lust med Emma Karlsson, jag är så innerlig glad att jag gått den, har fått massor av tips och trix för mitt måleri och fått lära mig att våga och leka mera, min inspirations nivå är på högsta nivå 😊❤️ Emma är en inte bara en fantastisk konstnär utan ochså fantastisk ledare som inte bara leder oss i måleriets magiska värld utan ochså får oss att utveckla oss själva till självkärlek och vara stolta över oss själva. Jag kommer sakna de här veckorna med fina medskapare i gruppen och bästa Emma och tar med mig en helt ny färgskala, nytänk och nya motiv

/ Janita Sundblad

 

Här nedan ser ni ett litet axplock av elevarbeten från Steg 1

(Detta är alltså bilder av målningar som mina fantastiska elever/kursdeltagare gjort i Steg 1-kursen. Det är självklart i sedvanlig ordning förbjudet att kopiera eller på annat sätt använda dessa bilder för eget bruk )

 

Här ser ni ett litet axplock av elevarbeten i Steg 2

(Detta är alltså bilder av målningar som mina fantastiska elever/kursdeltagare gjort i Steg 2-kursen. Det är självklart i sedvanlig ordning förbjudet att kopiera eller på annat sätt använda dessa bilder för eget bruk )

bottom of page